180 de copii nu pot să ajungă acasă, din cauza drumurilor înzăpezite

copii in zapadaUn număr de 180 de copii din cei 211 din judeţul Botoşani blocaţi în unităţile şcolare nu se pot întoarce nici joi acasă din cauza condiţiilor nefavorabile.

Potrivit secretarului de stat pentru învăţământ preuniversitar, Stelian Fedorca, au reuşit să ajungă acasă 31 de copii care au fost cazaţi peste noapte la Agromec Dragalina.

Din cei 211 copii blocaţi în unităţile şcolare, 24, de la Liceul Teoretic ‘Ştefan Luchian’ din Ştefăneşti, au fost cazaţi la Poliţia de Frontieră din Româneşti iar alţi 21 au rămas în liceu, 135 au rămas la Liceul ‘Mihail Sadoveanu’ din Dumbrăviţa şi 31 la Agromec Dragalina.

Secretarul de stat Stelian Fedorca a declarat pentru AGERPRES că cei 180 de copii este posibil să rămână în continuare în cele trei unităţi, având la dispoziţie condiţiile necesare (mâncare, ceai, apă, pături şi căldură).

One thought on “180 de copii nu pot să ajungă acasă, din cauza drumurilor înzăpezite

  1. asa este la Stefanesti băietii au dormit in scoala iar fetele au fost cazate de femeia de servici acasa la ea. Șoferul care trebuia sa ajunga la Ripiceni cu microbuzul a ramas si el in incita scolii peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *