Preşedintele Consiliului Judeţean aruncă vina pe Secţia Drumuri Naţionale pentru drumurile blocate în judeţ

deszapezire iarna grea - drumuri blocate de viscol BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean aruncă vina pe Secţia Drumuri Naţionale pentru drumurile blocate în judeţ. Florin Ţurcanu susţine că utilajele de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri au acţionat să îndepărteze zăpada de pe drumurile naţionale, pentru a scoate maşinile rămase înzăpezite, iar pe drumurile judeţene s-a intervenit mai târziu, când nu se mai putea face nimic.

Cei de la Drumuri Naţionale şi-au băut joc. Noi am lucrat pe naţionale miercuri după amiază şi în noaptea de miercuri spre joi, ca să scoatem lumea din zăpadă. Cei de la Drumuri Naţionale au avut nişte utilaje care s-au defectat şi nu au capacitatea de a îndepărta zăpada. Au lame foarte mici, nu au autofreze mari şi zăpada a fost mare pentru utilajele lor. Noi am lucrat pe drumurile naţionale ca să scoatem lumea din zăpadă, iar ale noastre au rămas şi avem probleme„, a precizat Ţurcanu.

Preşedintele CJ a făcut o adresă către Ministerul Transporturilor, prin carei i-a informat pe oficiali despre situaţia din judeţul Botoşani. Florin Ţurcanu a criticat faptul că societatea care are contract de deszăpezire cu Secţia Drumuri Naţionale, respectiv UMB Bacău, şi-a bătut joc de drumurile din judeţul Botoşani.

Au lucrat oamenii noştri toată noaptea pe drumurile naţionale şi eu acum nu am muncitori, pentru că sunt rupţi. A acceptata o firmă care nu are utilaje. Şi-a bătut joc de noi. Cred că la noi au trimis cele mai proaste utilaje„, a mai spus preşedintele CJ.

Ţurcanu este convins că până joi după amiază vor fi deblocate toate drumurile judeţene.

3 thoughts on “Preşedintele Consiliului Judeţean aruncă vina pe Secţia Drumuri Naţionale pentru drumurile blocate în judeţ

  1. D-le TURCANU -Cand s-au dotat ultima oara cu utilaje aceste sectii dela D.N. – D.J. ?( tinind cont de zona in care ne aflam ) .( stiti ca FREZA de la DARABANI este aproape de varsta D-voastra )
    Ati inventariat odata ce utilaje avem la cele doua sectii -D.N. – .D.J. ce vechime au , ce stooc de piese de schiimb sunt pentru ele pentru sezonul rece ?
    Nu va reprosez d-voatrsa NIMIC dar nu cred ca sunt de vina ANGAJATII de la cele doua sectii D.N.–D.J.
    cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *