Ajutoare cerute de la Suceava si Iasi pentru deszapezirea drumurilor din judet

masina in zapada BotosaniPrefectul Costica Macaleti a cerut ajutoare de la Iasi si Suceava pentru deszapezirea drumurilor, intrucat utilajele din judet nu fac fata. El a precizat ca trei freze de la Sectia drumuri nationale Iasi si alte trei freze de la Sectia drumuri nationale Suceava actioneaza deja pe drumurile din judet. 

” Am cerut ajutorul Iasului si Sucevei la sectiile de drumuri nationale sa-mi trimita trei freze de la Iasi si trei de la Suceava. A noastre nu fac fata, una este defecta. Dorim sa actionam pe drumuri judetene si drumuri nationale in forta, sa putem deszapezi. Spre Saveni nu se circula, spre Darabani se actioneaza, pe ruta Santa Mare vine freza de la Iasi, pe ruta Vladeni, unde am avut cele mai mari necazuri, vine o freza de la Suceava. Pe drumul Vf. Campului- Dorohoi vine o freza de la Suceava„, a preciat reprezentantul Guvernului in teritoriu.

 Prefectul spera ca pina la noapte sa nu mai existe zone izolate. El spune ca a vorbit cu reprezentantii Directiei Judetene de Drumuri si poduri, respectiv Sectiei de Drumuri Nationale pentru a face toate demersurile necesare in vederea dotarii sectiilor cu utilaje pe anul viitor, astfel incat sa nu se mai repete situatia de anul acesta.

2 thoughts on “Ajutoare cerute de la Suceava si Iasi pentru deszapezirea drumurilor din judet

  1. Da bine Fratilor ce vina au cei de la Drumuri Judetene , Drumuri Nationale ––???????? Cand avem FIRMA care a castigat licitatia de DEZAPEZIRE a drumurilor Judetene , Nationale .-De ei de ce nu se pomeneste nimic ???????
    D-le PREFECT haidem sa judecam drept. Nu vam auzit sa spuneti ceva de firmele care Dezapezesc .S.R.L .-urile bineinteles
    Poate cineva sa spuna daca au primit cei de la D.N. si cei de la D.J. toamna acesta Fonduri pentru pregatirea utilajelor ?/?/
    D-le Prefect Unde sunt asa zisii Voluntari care statul ii priveaza de anumite datorii ( impozite cladiri , impozite masini , etc ) poate ii vom vedea si pe ei la acesta campamie de dezapezire .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *