Au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai CS Botoşani

premiere sportivi cs botosaniHalterofila Bianca Molie a fost desemnată, joi, cea mai bună sportivă a anului 2012 a Clubului Sportiv Botoşani.

Sportiva antrenată de Constantin Urdaş a obţinut o medalie de aur şi două de argint la Campionatul Mondial de haltere pentru juniori I din Guatemala. De asemenea, ea a cucerit trei medalii de aur la Campionatul Mondial de haltere pentru juniori II din Slovacia şi trei medalii de aur la Campionatul Naţional rezervat juniorilor II. De asemenea, ea a câştigat două cupe ale României şi şase medalii de aur la Campionatele Naţionale pentru cadeţi şi tineret.

premiere sportivi cs botosani- Bianca Molie
Bianca Molie, cel mai bun sportiv al CS Botosani in 2012

Pe locul al doilea în clasamentul CS Botoşani s-a situat halterofila Loredana Toma, care a obţinut 15 medalii de aur la campionatele mondiale, europene şi naţionale de haltere. Ea a câştigat, în 2012, şi trei cupe ale României.

Pe poziţia a treia s-a clasat canotoarea Viviana Bejinariu, medaliată cu aur la Mondialele şi Europenele de juniori din Bulgaria şi, respectiv, Slovacia. Sportiva antrenată de Elena Iacob a cucerit o medalie de aur şi una de argint la Campionatul Balcanic rezervat juniorilor. Ea a fost premiată cu argint şi bronz la campionatele naţionale de ergometru şi viteză.

premiere sportivi cs botosani1Pe locul al patrulea s-a situat halterofila Andreea Aanei, iar pe cinci halterofilul Marian Albu.

‘Pentru CS Botoşani, 2012 a fost cel mai bun an din istoria clubului, cucerind 185 de medalii naţionale şi 35 internaţionale’, a declarat directorul CS Botoşani, Andrei Amos.

Prefectul Costică Macaleţi a fost prezent la premierea performanţelor fără precedent  înregistrate în acest an de către sportivii şi antrenorii Clubului Sportiv Botoşani. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ţinut să-i felicite pe cei care fac cinste meleagurilor botoşănene atât în competiţiile naţionale, dar şi pe plan internaţional.

„Vă felicit  pentru ceea ce faceţi şi vă rog să nu uitaţi că uşa mea este deschisă tot timpul, atât pentru dumneavoastră, sportivii, cât şi pentru antrenori. Vă doresc performanţe şi mai bune în anul care vine, multă sănătate şi La mulţi ani!”, a fost mesajul prefectului Costică Macaleţi.

One thought on “Au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai CS Botoşani

  1. Stimate d-le Prefect daca sustine-ti performanta poate in regim de urgenta va-ti chema Directorul C.S.Botosani sa explice de ce nu repara sala de lupte prevazuta cu trei salatele ,unica pe Moldova si loc de desfasurare a finalelor si semifinalelor.La sala nu au centrala iar geamurile sunt sparte.Situatia se afla in acest stadiu de peste trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *