Vezi pe ce tronsoane de drumuri judetene şi naţionale nu se circulă

Nămeţii continuă să creeze probleme pe drumurile din Botoşani. În jurul orei 16,00, două tronsoane de drumuri naţionale erau închise şi mai multe tronsoane de drumuri judeţene. Iată pe ce drumuri judeţene nu se circulă:

Vorona-Oneaga, Prăjeni-limita judeţ Iaşi, Copălău-Cerbu, Rediu-limita judeţ Iaşi, DN 29D-Măşcăteni, Dângeni-Mihălăşeni, Brăteni-Dobârceni-Ştefăneşti, Călineşti-limita judeţ Suceava, Bucecea-limita judeţ Suceava, Hăneşti-Dângeni, Hăneşti-Manoleasa, Avrămeni-Mitoc, Drăguşeni-Coţuşca, Coţuşca-Viişoara-Păltiniş, Darabani-Crucea Milencii, DN 29 A-Havârna-Mileanca, Ghireni-DN 24 C, Loturi Enescu-Cristineşti-Oroftiana-Bajura, Cristineşti-Baranca,
Fundu Herţii-Racovăţ, Lozna-Călineşti, Dealu Crucii-Vorniceni-Ştiubieni, Călugăreni-Ungureni.

De asemenea, circulaţia rutieră este întreruptă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, pe următoarele drumuri naţionale:

 – DN24C, pe tronsonul Manoleasa – Rădăuţi Prut (judeţul Botoşani);

 – DN29, pe sectorul Săveni – Manoleasa (judeţul Botoşani).

 Pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale se circula îngreunat:

 – DN 24C, Ştefăneşti – Manoleasa (judeţul Botoşani);

 – DN29A, Darabani – Rădăuţi Prut (judeţul Botoşani).

9 thoughts on “Vezi pe ce tronsoane de drumuri judetene şi naţionale nu se circulă

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    CEEA CE NU SE STIE LA BOTOSANI ESTE CA,DRUMURILE DIN COMUNA M.EMINESCU AU FOST SI SUNT DESZAPEZITE.S-A CIRCULAT NORMAL DE DUMINICA , INCLUSIV AZI!
    MULTUMIRI DOAMNEI PRIMAR!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Rusine bai incompetentilor…nici macar nu este viscol,si v-a bagat in ceatza prima ninsoare…v-a aratat neputinta hotii dreak-ului..

  3. va rog sa trimiteti un utilaj de dezapezire si pentru capatul str alexandru cel buun si in continuare pe str graniceri unde nu s-a intervenit de loc de la prima ninsoare si pana acum.!
    nu se poate circula absolut deloc si nici taxiurile nu pot intra !
    multumesc !

  4. am ramas undeva in bucovina si vreau sa ma intorc acasa. se circula pe suceava botosani??n/am citit ziarele pine acu asa ca nu stiu.

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Se circula de la Suceava la Botosani.Se merge greu, sunt portiuni pe care e dezapazit un singur sens. Dar poti afla mai multe detalii la 0231514395. E numarul de la Drumuri.

  5. Acum, ca tot nu mai ninge si a venit gerul, iesiti la dat cu antiderapant. Pe drumul Botosani-Hlipiceni nu ati dat cu un fir de nisip…mergeti la Jijia si luati nisip de acolo gratis daca nu aveti bani de altul!!!

  6. ilona, tu tre sa fii fata lu penalu, de scrii asa frumos de ma-ta…cu cratima! el e penal de drept, adica tac-tu! a furat pe fata! si fura acum si cu deszapezirea!

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    autoritatile inca nu au de gand sa faca nimic pe drumul DN29A…sunt zeci de oameni adapostiti de 4 zile in scoli…este un dezinteres total….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *