Groază pe DN 29. Zeci de persoane blocate în zăpadă

Zeci de persoane au rămas blocate în zăpadă pe drumul naţional DN 29 Botoşani- Săveni. Cel puţin 20 de maşini, atât autoturisme, cât şi autoutilitare, dar şi un microbuz de persoane sunt blocate pe raza comunei Unţeni.

Oamenii aflaţi la faţa locului se plâng că autorităţile nu au reuşit să intervină, deşi au cerut sprijin.

Este imaginea Iadului. De cinci ore stăm aici şi nu ne bagă nimeni în seamă. Sunt persoane care nu mai au carburanţi. Este extrem de grav. Este şi o maşină cu animale. Şoferul a dat drumul animalelor în zăpadă„, a afirmat una dintre persoanele care au fost înzăpezite.

Oamenii susţin că au sunat la 112, însă li s-a spus că utilajele de deszăpezire au rămas blocate.

9 thoughts on “Groază pe DN 29. Zeci de persoane blocate în zăpadă

  1. STRIGATOR LA CERRRR!!!! UNCHIUL MEU STA CU BUNICA MEA DECEDATA IN MASINA SI ASTEAPTA SA SE DEZAPEDEASCA DRUMURILE SA O POATA DUCE ACASA…CUM ESTE POSIBIL ASA CEVAA???? SA STAI CU SICRIUL IN MASINA BLOCATA IN ZAPADA…CUMM???

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Aveti ce ati votat!Nu-s in stare sa rezolve o deszapezire relativ simpla.Boul ala de la Bucale marele sef peste drumari,spunea aseara la TVR1, ca iarna nu-i normal sa viscoleasca,habar nu avea de notiunea de viscol,si se vede ca nici de pastelurile lui Alecsandri despre iarna,adica era necoplanar si cu mesria si cu cultura generala….IAR MAI RAU A SPUS CA LA BOTOSANI AU FOST PROBLEME CU DRUMURILE DAR S-AU REZOLVAT!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *