Cursuri suspendate, joi, în toate şcolile din judeţ. În municipiile Botoşani şi Dorohoi se învaţă!

clasa fara eleviAvând în vedere condițiile meteo și informarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din 12 februarie, privind starea drumurilor din judeţ, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a decis suspendarea cursurilor pentru 13 decembrie în toate unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani, cu excepţia unităţilor din municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani va aproba și eventualele solicitări venite din partea unităților de învățământ din cele două municipii.

Inspectorul general al IŞJ, Mihaela Huncă, solicită directorilor unităților de învățământ liceal din municipiile Botoșani și Dorohoi, ca masură preventivă, să asigure cazarea și masa elevilor navetişti care nu se pot întoarce la domiciliu miercuri seară.

6 thoughts on “Cursuri suspendate, joi, în toate şcolile din judeţ. În municipiile Botoşani şi Dorohoi se învaţă!

  1. Ca de parca in Botosani s-ar putea circula mai bine :-j abia se circula cu masinile cand nu se duc elevii la scoala sau adultii la servici, dapai dimineata… Oameni buni, nu se poate circula pe sosele!, pe trotuar nici nu mai spun. Risti sa cazi la tot pasul! Daca suspendati cursurile, macar suspendati-le si in Botosani si Dorohoi ca nu se circula mai bine..va spun :-j. Mergeti voi 20 de min pe jos prin oras si vedeti cum e! E aceesi situatie peste tot in Munincipiile Botosani si Dorohoi.!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnii de la inspectorat circula in jeepuri ,nu la pas sa chinui un copil de 7-8 ani,ajunge la scoala terminat ,la fel noi parintii. Putin le pasa ! Mai ales ca acum mai mult se repeta pt serbari.Dar de…

  3. Oameni buni , chair daca suntem din oras nu inseamna ca nu simtim frigul si iadul alb de afara . Cred ca celor de la Inspectorat nu le-ar conveni sa mearg 30 de minute prin zapada pana la genunchi daca nu si mai sus si sa riste sa cad si sa fie claxonati de masini daca parasesc trotuarul . E imposibil sa ajungi la scoala in situatia asta . Voi chiar nu va ganditi ca , copiii mai mici nici nu vor iesi din casa maine ?! Ce veti face , ore cu 5 elevi intr-o clasa si aia inghetati si bolnavi ?! Treziti-va!!

  4. treziti-va! copiii d ela tara nu ajung in oras! facem ore cu 5 elevi! e groaznic de mers prin zapada ! banii nostri nu ajung de taxiuri! materia se poate recupera din mers! este sfarsit de semestru si nu cred ca e mare problema de 2 zile libere! TREZITI-VA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *