Zeci de reclamaţii privind starea proastă a drumurilor din municipiu

deszapezire trotuareŞi drumurile din municipiul Botoşani pun probleme şoferilor, dar şi pietonilor. Zeci de cetăţeni au reclamat la Dispeceratul Urban Serv faptul că mai multe artere din municipiu sunt impracticabile sau că se circulă cu dificultate. Reprezentanţii Urban Serv susţin că nu pot interveni decât în careul de salubrizare, cu care societatea are încheiat contract cu Primăria, adică pe străzile principale din municipiu şi nu în cartiere.

Din cele 12 utilaje ale societăţii, opt acţionează pe arterele principale, iar celelalte sunt puse la dispoziţie, la sesizările cetăţenilor. Se merge în continuu pe străzi, însă viscoleşte şi zăpada se pune din urmă. Am acţionat la o sesizare pe strada Plopilor, iar după câteva ore parcă nici nu am fost în zonă. Încercăm să ţinem drumurile în stare de funcţionare”, a precizat Viorel Negru, consilierul directorului Urban Serv.

De marţi, încă o firmă ajută Urban Serv la activitatea de deszăpezire. Este vorba de MBB, care se alătură celor şase de dinainte.

5 thoughts on “Zeci de reclamaţii privind starea proastă a drumurilor din municipiu

  1. se observa cu ochiul liber ca „domnul” primar este depasit de situatie. are un an de zile de cand e primar si nu a facut NIMIC pentru orasul asta. nu stiu cine a pus stampila pe el. Ar trebui sa-l roage pe domnul Flutur sa-i dea un sfat despre cum sa „iasa” din zapada, si totodata cu el, sa deszapezeasca si orasul asta

  2. Lasa nu-l mai lauda ca eu nu am iesit cu masina 3 saptamani de pe strada mea si pana nu am platit o lama sa ne deszapezeasca nu a venit nimeni….niciodata cei de la primarie nu raspundeau si mergeau numai la mai MARII orasului…macar acum sunt sinceri …..se circula in conditii de iarna mai uite-te la televizor sa vezi cum arata alte orase fata de Botosani inca stam bine..

  3. In capul tau primarul o avea un an de zile de mandat!Ce sa facă autoritățile?Daca ai avea putina minte ți-ai da seama ca afara viscoleste si ca activitatea de dezapezire este îngreunată.Fiti rezonabili!Zapada nu are culoare politica…

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bineinteles ca sunt o gasca de ARDei care comenteaza… dar la cum se prezinta vremea mi se pare ca se circula foarte bine in oras… si pe bulevard, si pe maxim gorki, si pe calea nationala chiar se strange zapada foarte bine… mi se pare ca anul asta chiar fac treaba buna cu dezapezitu… acum om vedea cat o costa… dar se straduie primaria… daca erau altii inca plantau panselute sa stea „fluturii” pe ele… :))

  5. sa nu mai spuneti despre cum deszapezea Flutur strazile. Lua jumatate din banii de la HSR din parcomate si nu a deszapezit niciun loc de parcare. Cat despre portariuc asta nu are alta vina decat ca nu a fost in stare sa rezilieze contractul de deszapezire cu Conrec. Vrajitoru si fisu sunt de vina pentru modul in care se circula prin municipiu. Ar mai fi si istetul de Ciubotaru de la rutiera ca nu ia nicio masura de sanctionare insa el nu stie sa scrie asa ca nu poate intocmi un proces-verbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *