Ambasadorul SUA devine cetăţean de onoare al Botoşaniului

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein

Ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein, va deveni, şi el, cetăţean de onoare al municipiului Botoşani. Ţinând cont că bunicii acestuia s-au născut în urmă cu peste 100 de ani la Botoşani, primarul Ovidiu Portariuc a decis să îi acorde lui Gitenstein distincţia de cetăţean de onoare.

Dânsul şi-a exprimat de multe ori preţuirea şi interesul faţă de Botoşani. De altfel, în ultimele întâlniri pe care le-am avut, s-a declarat un susţinător al Botoşaniului şi ne-a promis atât susţinereas în dezvoltarea relaţiilor economice şi atragerea de investitori, cât şi sprijin în înfrăţirea cu anumite oraşe din SUA„, a precizat Portariuc.

Hotărârea urmează a fi luată, joi, în şedinţă extraordinară a Consiliului Local.

3 thoughts on “Ambasadorul SUA devine cetăţean de onoare al Botoşaniului

  1. Se pare ca d-ul Primar a uitat ca acest cetatean de”onoare?”a sustinut ca referendumul pentru „detronarea”presedintelui este lovitura de stat .

  2. Dar ce a facut individul asta sa merite sa fie cetatean de onoare ? ce-i cu linguseala asta ?Probabil ca a zis ca nu trebuie sa traim sub dominatia democratieisi a majoritatii ???? Primarul asta o fi pdl-ist sub acoperire.Sa se pupe el personal , pe unde vrea el cu afaceristul asta din america , si sa nu implice numele orasului.Poate descopera niste gaze de sist in curtea casei lui portariuc!ӣ$!!**???!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *