Corneliu Popescu: Ce mi-am dorit dintotdeauna a fost să fiu parlamentar

Fostul lider PNL, Corneliu PopescuCandidatul PP-DD la alegerile parlamentare de duminică, Corneliu Popescu, care a obţinut, luni, în urma redistribuirii, un mandat de senator, susţine că şi-a dorit dintotdeauna să fie parlamentar.

„De ce să nu recunosc că ce mi-am dorit dintotdeauna a fost să fiu parlamentar. Nici nu mi-am imaginat vreodată că acest partid mă va băga în Parlament, însă, în orice caz, mulţumesc poporului că m-a făcut senator”, a spus Popescu.

Noul senator susţine că va reprezenta în Parlament interesele celor circa 30% dintre alegători care nu au votat cu USL la alegerile de duminică.

Era anormal ca cei 30% care nu au votat USL să nu aibă reprezentanţi în Senat şi să îi asigur pe cei din opoziţie, şi mă refer aici la cei 25 de primari PDL, că o să încerc să fiu reprezentantul lor şi vocea lor, dar şi pe cei care au votat USL, dacă vor fi nemulţumiţi de programul lor de guvernare”, a afirmat Popescu.

4 thoughts on “Corneliu Popescu: Ce mi-am dorit dintotdeauna a fost să fiu parlamentar

  1. Un individ dubios care a alergat in permanenta dupa ciolan si care nu mai are treaba cu Botosaniul de multa vreme dar pe care prostimea de la noi cei drept cam multa l-a votat in nestire :))) sa le dea acum Popescu cate 20000 de euroi si sa-si ia el saracia lor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *