Manuel Popa, ARD: Botoşănenii preferă ca Partidul Unic să le conducă din păcate destinele

Manuel PopaCandidatul Alianţei pentru România Dreaptă la funcţia de deputat în Colegiul 2 Dorohoi, Manuel Popa, a mulţumit, luni seară, pe pagina de Facebook, tuturor alegătorilor pentru votul acordat. Popa, care a fost votat de 2.335 de alegători, obţinând un procent de 8,65% din voturi, şi-a exprimat speranţa că pe mandatul Uniunii Social Liberale românii nu vor „înapoi cu 50 de ani din cauza votului lor”.

Ţin să mulţumesc tuturor celor care m-au votat pe 9 decembrie! Alegerea făcută de cei care mi-au acordat încrederea a fost cea corectă, însă majoritatea preferă să trăiască în continuare din asistenţa socială şi din şomaj, preferă ca Partidul Unic să le conducă din păcate destinele. Să sperăm că nu vom ajunge înapoi cu 50 de ani din cauza votului lor„, a spus Manuel Popa.

4 thoughts on “Manuel Popa, ARD: Botoşănenii preferă ca Partidul Unic să le conducă din păcate destinele

  1. Cînd ne-ați buzunărit, voi, portocaliilor, slugoii și lingăii dosului Bășescului, am evoluat ? Nesimțitule !

  2. Mai Popa eu m-am saturat de Base si nu aveam cum sa va votez ARD cat timp el va face jocurile. Poate ve-ti fi in stare s-o trimiteti pe Udrea cu Base la plimbare in patru ani.

  3. Asa sunt, din pacate, romanii. Pana de curand destinele lor erau conduse de partidul unic numit PDL in frunte cu…iubitul lor conducator, tovarasul(am gresit?) Traian Basescu. Acuma daca ARD-ul s-a ars si nu a iesit alianta unica la putere, nu le mai convine. Daca procentajele ar fi fost invers, in favoarea ARD-ului, tot asa ar mai fi zis domnul Manuel Popa? Sunt convins ca nu!
    Ar mai fi o problema cu redistribuitii. Daca ei si asa au voturi foarte putine si nu se reprezinta decat pe ei insisi si pe apropiatii lor, avand in vedere ca prin aceste distribuiri se incarca Parlamentul cu vreo 80 de insi, nu ar fi din partea lor un gest cetatenesc, patriotic (mai exista asa ceva?), de demnitate sa renunte la mandat? Daca ar face asa ceva, ne-ar dovedi ca sunt caractere puternice si, cu certitudine la viitoarele alegeri ar obtine mult mai multe voturi.
    Eu, un simplu cetatean, nu cred ca USL-ul ne va duce cu 50 de ani inapoi. Dimpotriva, ne va duce inainte, dupa ce va recupera, speram, anii pierduti cu guvernarile lui Boc-Ungureanu. Vom trai si vom vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *