Gabriel Alecsandru: Sper ca noii aleşi ai judeţului să-i reprezinte cu respect pe toţi botoşănenii

Gabriel Alecsandru
Gabriel Alecsandru

Gabriel Alecsandru mulţumeşte tuturor botoşănenilor care, duminică, 9 decembrie, au participat la alegerile parlamentare acordându-i încredere prin votul lor.  

“Vreau să mulţumesc tuturor botoşănenilor care au participat la vot, le mulţumesc pentru încrederea foarte mare pe care mi-au acordat-o pentru că am avut plăcuta surpriză să constat numărul mare de voturi primit în urma acestor alegeri, primele la care particip în calitate de candidat la Parlamentul Românei. Asta îmi demonstrează ceea ce am spus pe parcursul întregii mele campanii electorale: sunt şi oameni care îşi doresc şi o altfel de politică, o politică a bunului simţ, a cinstei, a onoarei, a respectului pentru cetăţean. Eu am promovat o astfel de campanie pentru că asta mi-am dorit să duc mai departe ca deputat. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi în oferta mea electorală”, a declarat Gabriel Alecsandru.

 Pe de altă parte, Alecsandru  îi felicită totodată pe câştigătorii acestui scrutin electoral, manifestându-şi speranţa că noii aleşi ai judeţului îi vor reprezenta cu cinste şi respect în Parlament pe botoşăneni.

 Îmi doresc ca noii parlamentari ai judeţului nostru să-i reprezinte cu respect şi cinste pe toţi botoşănenii indiferent de votul acordat. Îi felicit din tot sufletul pe câştigători şi le doresc succes în promovarea de legi bune care să ridice nivelul de trai al botoşănenilor”, a mai spus Gabriel Alecsandru.

Sursa: comunicat presa

2 thoughts on “Gabriel Alecsandru: Sper ca noii aleşi ai judeţului să-i reprezinte cu respect pe toţi botoşănenii

  1. Cu mesajul comandat de dumneavoastra la adresa doctoritei Ciofu ,josnicul mesaj cu blestemul ,va-ti dat singur in cap .Tot ce ati muncit o luna,ati pierdut intr-o zi .Oamenii au inteles ,chiar daca nu o placeau ,ca sub masca asta de tinerel ,,familist,, se ascunde un monstru capabil sa distruga cariera unui om aruncaind cu noroi .Nu tu ,si nu fituica ta de doi lei distruge cariera, munca de cca .30 ani ai dr.Ciofu .Mai bine cu banii aceia cumarai ceva pentru copii, spital ca dupa guvernarea….. saracia e lucie .Mare greseala , lipsa de tact .inteligenta …. tot la mocirla tragi.Vezi ce nu ai?INTELIGENTA…… Iar doamna dr.Cofu are din plin .Daca mai ai bani , du-te si caut-o , scuzat-e ,si cumpara de la dumneaei ..

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Aberezi fara sa gandesti. Arunci cu noroi in baiatul asta degeaba, fara sa te documentezi. Tipic comentatorilor comunisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *