Şefii judeţului sunt mulţumiţi de modul cum s-a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor

utilaje de deszapezirePreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, dar şi primarul Ovidiu Portariuc, se declară mulţumiţi de modul cum s-a acţionat la deszăpezirea drumurilor.

Edilul municipiului Botoşani a declarat că cei de la Urban Serv au lucrat la capacitate maximă şi că s-a acţionat, în principal, pe arterele principale ale municipiului.

Au fost oameni care au stat şi câte 16-18 ore. Se lucrează la capacitate maximă, atât cât le permite capacitatea tehnică în momentul actual. Aş dori la anul să avem pe bugetul de investiţii utilaje de deszăpezire suplimentare la Urban Serv, pentru a nu mai fi puşi în situaţia să apelăm la societăţi private„, a precizat Ovidiu Portariuc.

Acesta a făcut verificări, luni, în mai multe zone ale municipiului, pentru a vedea cum se intervine.

Şi preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, se declară mulţumit de modul cum s-a intervenit la deszăpezirea drumurilor. El a precizat că atâta timp cât nu sunt drumuri închise, nu are de ce să fie nemulţumit.

2 thoughts on “Şefii judeţului sunt mulţumiţi de modul cum s-a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    astea e „multumire” ca i-am votat o zi a fost paralizat orasul cel putin in zona industriala cand am trecut era dezastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *