Viorel Negru, Urban Serv: S-ar putea să fie străzi secundare pe care se circulă greu şi care nu sunt cuprinse în careul nostru

piata revolutiei din Botosani iarnaUtilajele Urban Serv au acţionat non-stop pentru deszăpezirea arterelor principale din municipiu. Viorel Negru, consilierul directorului Urban Serv, a declarat pentru BotosaniNews, că au fost scoşi la deszăpezire implicit oamenii care se ocupă cu căratul gunoiului.  El spune că dacă mai sunt străzi deszăpezite, acelea sunt străzi secundare. Declaraţia a fost făcută în contextul în care mai mulţi botoşăneni şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de modul cum arată străzile din municipiu după ninsorile abundente.

Se acţionează cu zece utilaje pe artere şi două pe trotuare care circulă non-stop.  A nins continuu, iar stradul de zăpadă este de 30 cm. Acţionăm cu utilajele şi la sesizări. S-ar putea să fie străzi secundare pe care se circulă greu şi care nu sunt cuprinse în careul nostru. Prioritare pentru noi sunt străzile principale şi intersecţiile„, a spus Viorel Negru.

Potrivit reprezentanţilor Urban Serv, şi luni vor interveni cele patru firme la deszăpezire.

2 thoughts on “Viorel Negru, Urban Serv: S-ar putea să fie străzi secundare pe care se circulă greu şi care nu sunt cuprinse în careul nostru

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dar noi, cei de pe strazile secundare, nu platim taxele, impozitele ??????????

  2. Ba da dar nu ca cei din centru ..deci se vine in ordinea zonelor iar daca nu sunteti prinsi de Primarie in careul de deszapazire nu vine nimeni….pb tot gratie fostului primar nu sunteti prins….asa ca la lopata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *