Revelion cu Olga Ciolacu la restaurant Belvedere

revelion belvedere botosaniUnul dintre cele mai bune restaurante din Botoşani va organiza Revelion 2013. La Belvedere, petrecerea din acest an va fi însufleţită de un invitat special, nimeni alta decât Olga Ciolacu.

Artista de muzica usoara si populara Olga Ciolacu va face ca petrecerea de trecere intr-un Nou An sa fie una de neuitat. Artistă emerită a Republicii Moldova, cunoscută de românii de peste tot, îndrăgita solistă vă va bucura inima cu melodii celebre. Sufletul oricarei petreceri, Olga Ciolacu va face ca Noul An sa va gaseasca veseli, optimisti si cu chef de distractie si dans.

Ca intotdeauna, la Restaurant Belvedere va asteptam cu produse gastronomice deosebite pentru ca anul ce vine sa inceapa cu bine si belsug: gustari reci si calde, dulciuri savuroase, peste si friptura, “open bar” cu produse variate”, a declarat Cătălina Fetcu.

Momentele deosebite nu vor lipsi, atmosfera fiind intretinuta si de formatia Ritmic Band  cu solistii Ana Codreanu si Dumitru Vasile. Trecerea in noul an va fi marcata asa cum se cuvine, iar momentele artistice specifice sarbatorilor de iarna va vor aduce bucurie in suflet si pe chip.

Si pentru ca multi romani sunt superstitiosi, incheiem invitatia la Revelion 2013 cu versurile doamnei Olga Ciolacu:

„Hai noroc si iar noroc,
Raul tot sa-l dam pe foc!
Sa cantam si sa jucam,
C-am muncit si meritam!”

Va asteptam cu drag la o petrecere de neuitat!

Rezervari: 0748 118 699
Tarif: 300 lei de persoana

One thought on “Revelion cu Olga Ciolacu la restaurant Belvedere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *