Cristian Roman: Astăzi au câştig de cauză cei care mint poporul şi care au însămânţat ură în rândul oamenilor

Fostul prefect Cristian Roman, care a candidat pentru Colegiul 5 Botoşani pentru Camera Deputaţilor din partea ARD, a declarat după încheierea procesului de vot că prezenţa la urne a botoşănenilor a fost una bună, în ciuda vremii nefavorabile. El susţine însă că, câştig de cauză au cei care mint poporul.

Astăzi au câştig de cauză cei care mint poporul şi care au însămânţat ură în rândul oamenilor, însă toate aceste lucruri li se va întoarce împotrivă, pentru că aşteptările sunt colosale din partea oamenilor. Eu mi-aş dori să poată îndeplini tot ce au promis botoşănenilor, tot ce au promis românilor, dar din păcate nu va fi aşa, iar dezamăgirea va fi cu atât mai mare„, a spus Cristian Roman.

Acesta este convins că populaţia va fi dezamăgită în cel mai scurt timp.

6 thoughts on “Cristian Roman: Astăzi au câştig de cauză cei care mint poporul şi care au însămânţat ură în rândul oamenilor

  1. Roscatule…urmeaza sa dai socoteala de acum pentru cum ai vorbit in campanie dar si pt cat ai fost un prefect de 2 lei !!!!!!!

  2. Ce s-a intamplat la aceste alegeri este rezultatul politicii duse de PDL. Nu atat taierile salariale, concedierea salariatilor bugetari, ci aroganta cu care au fost tratati cetatenii de politicienii acestui partid, precum si faptul ca nu vi se poate intampla nimic. Sper sa fie o lectie pentru toate partidele si sa nu se mai intample asa ceva. Sper ca legea sa fie aplicata la fel indiferent de culoarea politica si mai sper ca sa se asculte cetatenii in toti acesti 4 ani pana la alegerile viitoare, nu numai in campania electorala .

  3. Romane, Romane voi ARD-ul si cu nen-tu Basescu ati mintit poporul ( nu v-a fi criza – a fost si este criza, nu luam imprumut de la FMI – ati luat imprumut , nu taiem salarii si pensii – si ati taiat, nu marim TVA-ul – si at marit,iesiti la vot la Referendum – nu iesiti, nu vreau sa fiu un presedinte la masa verde – si este presedinte . Apoi cine a insamantat mai multa ura Intre salariati si pensionari, intre bugetari si cei de la privat, intre cei care au salarii si cei care au nevoie de ajutoare sociale.Romane inteleg propaganda basista dar declaratia asta este a unui individ cu halucinatii.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnu Roman, ţi-a cam pierit zâmbetul ăla parşiv de pe muian. Nu credeai că ai să o iei în bot. Asta-i răsplata pentru felul cum ai condus judeţul şi ţi-ai bătut joc de unii oameni. Acum bagă capul între flori şi bea un vin de odobesti, că la asta se pare că te pricepi. Ciao, om mai vedea peste 4 ani.

  5. Boborul e…niste prosti, nu-i asa?
    Prosti, dar multi, Cristiane!
    Cat despre ura, chiar nu stii ca mentorul d-tale, Basescu, e cel care a insamantat ura (si o cultiva) impotriva cetatenilor?
    Credeam ca va veti trezi, dar tot fanatici bassisti ati ramas!
    O intrebare, asa, de curiozitate:
    D-tale, om cu scoala, nu-ti este rusine ca Romania este reprezentata la cel mai nivel de un individ ca Basescu?
    Vezi, pana si oamenii cu mai putina carte isi dau seama cat de nociv pentru tara este acest individ.
    De asta nu va mai vor nici pe voi, nu din caza asa ziselor minciuni ale USL-ului. Agresivi in campanie ati fost voi, nu ei!

  6. daca mataluta ai fi un OM, ai stii ca cel care pierde ii stringe mina celui care cistiga . asa a decis votul. asta in ideea ca esti OM. dar mataluta fiind un ……….nimeni……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *