Andrei Dolineaschi şi Doina Federovici au votat la aceeaşi secţie de votare

andrei dolineaschi votand la DorohoiAndrei Dolineaschi, candidat pentru un post de deputat pe Colegiul Dorohoi, şi-a exercitat dreptul la vot la câteva minute după ora 11.00, la secţia nr. 103 din incinta Policlinicii Dorohoi.

„Am votat pentru o speranţă, pentru ziua de mâine, pentru următorii ani şi pentru o Românie Puternică. Invit alegătorii să îşi exprime opţiunea, iar speranţa mea este că botoşănenii, aşa cum au arăta-o de fiecare dată, îşi vor exercita din plin dreptul de a vota şi vor vota cu conştiinţa şi cu o speranţa pentru mai bine.”, a declarat Andrei Dolineaschi.

doina federovici votand la DorohoiTot acolo a votat şi Doina Elena Federovici, candidat pentru un post de senator pe Colegiul Dorohoi-Flămânzi.

„Am votat pentru a avea o Guvernare pentru Botoşani. Am votat pentru o Românie Puternică. Am votat pentru cei care s-au ţinut de cuvânt, pentru cei care dat înapoi banii de salarii, pentru cei care au reîntregit pensiile şi pentru cei care au redeschis spitalele. Am votat pentru reconstrucţia României, iar acest proiect de reconstrucţie începe chiar de aici din judeţul Botoşani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *