Fostul prefect Cristian Roman: Am votat pentru ca în Parlamentul României să ajungă profesionişti

Fostul prefect Cristian Roman, candidat pentru Colegiul 5 Botoşani pentru Camerei Deputaţilor din partea ARD a votat, duminică, alături de soţia sa, Carmen Roman, la secţia de votare din cadrul Şcolii numărul 11 din municipiul Botoşani. Roman susţine că şi-a dat votul pentru ca în Parlamentul României să ajungă profesionişti şi nu oameni cu dosare penale sau chiar condamnaţi definitiv.

Am votat pentru ca în Parlamentul României să ajungă profesionişti şi oameni care sunt modele în cariera profesională şi în viaţa lor. Am votat pentru ca România să-şi recapete locul şi rolul pe care îl merită în Uniunea Europeană şi mai ales demnitatea în faţa întregii lumi. Şi nu în ultimul rând, am votat pentru un viitor, pentru copiii noştri, un viitor care să fie în această ţară”, a declarat Roman.

One thought on “Fostul prefect Cristian Roman: Am votat pentru ca în Parlamentul României să ajungă profesionişti

  1. In Colegiul 5, dupa care stiu, nu sunt candidati cu dosare penale(in afara de Contac, probabil, pe care si asa nu-l va vota nuimeni), asa ca a vorbit ca sa nu taca, facand si azi campanie electorala, contrar legii.
    Si ceilalti candidati sunt profesionisti si cetateni respectabili si respectati .
    Dar ce sa-i faci? Caracterul basistilor! Nu poti sa respire fara sa jigneasca!
    Si-apoi, vorbeste de candidati penali, cand tatucul lui, Basesscu, in 2004 avea dosar penal (Flota) si a devenit presedintele Romaniei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com