Municipalitatea a apelat la încă trei firme care să scoată zăpada din cartiere

deszapezire municipiuMunicipalitatea a apelat la încă trei firme care să scoată zăpada din cartiere. Este vorba de ABC Con Botoşani, Total Invest Grup Botoşani şi Conrec. Primarul Ovidiu Portariuc s-a declarat nemulţumit de modul cum arată străzile din municipiu şi crede că se poate şi mai bine.

A fost alarmă de polei şi s-a intervenit, după care a început să ningă puternic şi se lucrează la deszăpezire non-stop. Zăpada măsoara circa 20 cm şi pentru a ajuta Urban Serv s-a apelat la încă trei firme care să scoată zăpada din cartiere. Mai sunt încă două firme şi, dacă ninge în continuare şi va fi necesar, vom apela şi la acestea”, a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

În ceea ce priveşte drumurile judeţene şi naţionale, prefectul judeţului, Costică Macaleţi, spune că nu sunt probleme deosebite.

2 thoughts on “Municipalitatea a apelat la încă trei firme care să scoată zăpada din cartiere

  1. domnule primar,unde sint totusi utilajele de deszapezire ?? ca de vazut nu le-am vazut nicaieri,si nici material antiderapant nu s-a dat,poate doar pe hirtie !!!si da am vazut doua masini si „fericire”,aveau lama sus,sus,sus,asta inseamna deszapezire ???? bravo voua,gospodari mai sinteti….

  2. lucrez la curierat si ma ingrozeste ideea ca maine am de iesit pe traseu.am fost azi pana la dorohoi si dezastru drumul, a trecut un utilaj cred ca dimineata si unul la amiaza,iar pe seara nu mai stiu ce s=a intamplat ca am ajuns acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *