Ninsori puternice toată noaptea! Drumurile sunt deschise circulaţiei

utilaje deszapezire BotosaniToate drumurile naţionale şi judeţene sunt deschise circulaţiei, în ciuda ninsorilor puternice din cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Stratul de zăpadă a ajuns în judeţul Botoşani la 15-20 de centimetri, însă, fără a viscoli, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri acţiona, duminică dimineaţă, cu 24 de utilaje, dintre care 20 de autocamioane cu plug şi răspânditoare, dar şi patru autogredere.

Zăpada este afânată. Se circulă în condiţii de ianră. deocamdată nu bate vântul şi nu viscoleşte puternic zăpada. Dacă va începe să bată vântul, situaţia se va schimba„, a declarat directorul DJDP, Sorin Clim.

Secţia Drumuri Naţionale acţionează şi ea cu cele 17 utilaje din dotare, atât proprii, cât şi închiriate de la UMB.

2 thoughts on “Ninsori puternice toată noaptea! Drumurile sunt deschise circulaţiei

  1. cred ca-si fac treaba cu „brio”.in zona darabani se intorc si deszapezesc doar pana la iesirea din oras.acum 10 min l-am intrebat pe un nene de pe o masina de bacau cu lama cine deszapezeste inspre bajura si mai departe si mi-a spus sarcastic-BUNICU”.CICA EL ABIA A INTORS IN INTERSECTIE LA TEIOASA. totusi eu am venit de la hudesti cu lanturi pe roti si am vazut cam 10 masini ramase in drum.inclusiv un autobuz de la apetrans!

  2. Mincinosilor.
    iesiti in teren mai intai si dupa aia sa vorbiti despre drumuri dezapezite Manoleasa Mitoc Liveni tot din Romania fac parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *