Prefectul Costică Macaleţi cere vigilenţă pentru drumari şi pentru cei care organizează alegerile

videoconferinta Costica Macaleti - prefect BotosaniPrefectul Costică Macaleţi a solicitat, sâmbătă, la finalul videoconferinţei cu ministru Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, o atenţie sporită din partea autorităţilor din judeţul Botoşani atât în ceea ce priveşte procesul electoral de duminică, dar şi în ceea ce priveşte starea drumurilor.

El a solicitat drumarilor să fie pregătiţi pentru a interveni pe drumuri şi mai ales pentru a face accesibile căile rutiere către secţiile de votare. De asemenea, Macaleţi a insistat ca, în cazul unor căderi masive de zăpadă, utilizăţile de bază să fie asigurate.

Dializaţii şi femeile gravide încercaţi să îi cazaţi la Botoşani, pentru a putea interveni, dacă va fi cazul. Drumurile judeţene şi naţionale, să aveţi maşinile în bază! Să nu avem niciun fel de surpriză. Să vă desfăşuraţi activitatea conform contractelor, nu altfel. Gazele, electricitatea şi apa, să fiţi cu serviciile puse la punct!  Să nu avem probleme!”, a declarat Costică Macaleţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *