Povestea cutremurătoare a orfanului din Dorohoi care a luat trofeul „Dansez pentru tine”

dorohoianul la dansez pentru tineRoxana Ionescu şi George Boghian, din Dorohoi, sunt câştigătorii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” și al marelui premiu, în valoare de 60.000 de euro.
 
„Dansez pentru tine” are un câştigator cu o poveste tristă. „Acolo a fost pentru mine prima dată când am luat bătaie, dacă aveai tupeul să spui cuiva cu erai bătut, era mai rău. Uneori eram obligaţi să cerşim pentru eisunt cuvintele dorohoianului de la emisiunea Dansez pentru Tine, ediţia cu numărul XIII.
George Boghian şi-a povestit viaţa din centrul de plasament de la Dorohoi. Cu lacrimi în ochi a explicat momentele şocante de care s-a lovit încă de la o vârstă fragedă când a luat bătaie de la alţi orfani mai mare şi s-a izbit de răceala salariaţilor din  centru. „Dansul pentru mine înseamnă totul”, a spus zâmbind tânărul care s-a decis să participe la emisiunea difuzată de Pro TV pentru o viaţă mai bună. Visul lui este să aibă un acoperiş deasupra capului, anul acesta el ieşind din sistemul de protecţie al statului după ce a promovat examenul de bacalaureat. Nu ştie pe ce drum să apuce şi speră că, alături de partenera din concurs, actriţa Monica Davidescu să îşi poată găsi un rost în viaţa care până acum i-a fost potrivnică.
Alături de el în emisiune a concurat o altă tânără, tot din Dorohoi. Ei au format o pereche şi la „Românii au Talent” şi au revenit pe micile ecrane după ce au fost selectaţi să fie concurenţi în noul show de la Pro TV.

George Boghian a primit voturile publicului la emisiunea Dansez pentru tine și a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 60.000 de euro.

Povestea lui George este una dramatică, tânărul mărturisind că a venit la emisiunea DANSEZ PENTRU TINE cu 2 lei în buzunar și că, odată ajuns acolo, și-a dat seama că nu mai are nevoie de nimic, pentru că, spune el, „Fericirea nu ți-o dau banii, ți-o dau oamenii”.

Tânărul din Dorohoi spune că și-a găsit prieteni și o adevărată familie la Dansez pentru tine, iar una dintre cele mai mari surprize a fost, pentru el, atunci când și-a văzut tablourile și desenele aduse pe scena emisiunii.

Sursa: Realitatea. Net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *