Trofeul de la “Dansez pentru tine” a revenit unui botoşănean. Vezi ce premiu a câştigat

george boghianTânărul din municipiul Dorohoi, care a participat la cel de-al 13-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” a obţinut marele trofeu.
George Boghian a concurat alături de Roxana Ionescu şi cu ajutorul antrenoarei lor Cocuţa au reuşit să convingă atât juriul, cât şi telespectatorii care i-au votat că merită să câştige. George se întoarce la Botoşani cu un cec în valoare de 60 000 de euro oferit de Dove. Vizibil emoţionat, tânărul nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a aflat că este marele căştigător.

Roxana Ionescu şi George Boghian au dansat Bollywood în finala Dansez pentru Tine. Au avut un dans senzual şi dinamic, intens aplaudat de spectatorii aflaţi în platou. Al doilea dans a fost musical, The Phantom of the Opera.

George provine dintr-o familie numeroasă din Dorohoi, cu şapte copii. Din cauza faptului că avea un tată violent şi bolnav, acesta a ajuns într-un centru de plasament alături de fraţii săi, unde a fost supus la nenumărate chinuri. El s-a înscris în competiţie pentru că îşi doreşte o locuinţă.
Pe locul al doilea s-a clasat echipa formată din Nicoleta Luciu si Haynes, iar pe locul al treilea cea formată din Oana Ioniţă şi Alin.

Nici cealaltă concurentă din Dorohoi, Roxana Lupu, nu a plecat din competiţie cu mâna goală. Chiar dacă a fost eliminată într-o altă ediţie, tânăra a primit 10 500 de euro.

Dorohoianul de la „Dansez pentru tine” a ajuns în finală

Dorohoianul de la “Dansez pentru tine”, la duel după un streaptease de 10 pe linie

Dorohoianul de la „Dansez pentru tine” a schimbat partenera. Vezi cu cine va dansa mai departe!

Doi tineri din Dorohoi, pe scena de la Dansez pentru tine. Vezi cine a impresionat juriul şi cine a ajuns la duel

Parteneri la “Românii au talent”, adversari la “Dansez pentru tine”

One thought on “Trofeul de la “Dansez pentru tine” a revenit unui botoşănean. Vezi ce premiu a câştigat

  1. bravo lui deoarece a demonstrat că are valoare și că nimic nu se oferă pe gratis. Trebuie să muncești mult pentru propia ta viață . El a reușit și va reuși în continuare în orice își propune. Baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *