Scări de bloc debranşate de la apă din cauza datoriilor

apa intreruptaBotoşănenii care au datorii la operatorul de apă vor fi debranşaţi, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu. Acesta a declarat că măsura a început să fie pusă în practică în mai multe cartiere din municipiul Botoşani. Astfel, dacă pe o scară de bloc cu zece locatari opt nu şi-au plătit serviciile la apă, atunci se trece la debranşarea întregii scări. Societatea Nova Apaserv are de încasat de la populaţie aproape 90 miliarde lei vechi.

Este o sumă enormă, dat fiind faptul că ei mai aveau vreo 60 miliarde lei datorii la bugetul statului. Dacă am încasa cele 90 miliarde lei, societatea ar avea 30 miliarde lei în cont. Unde înclină balanţa cu cei rău-platnici, nu avem o rezervă la a opri toată scara. Asta este. S-a început deja debranşarea în Parcul Tineretului, dar şi la chiriaşii Locativa, unde sunt cei mai răi platnici„, a precizat Gheorghe Sorescu.

One thought on “Scări de bloc debranşate de la apă din cauza datoriilor

  1. mai dava dracu cu facturile voastre unflate si foarte ridicate.daca nu platesti iti pune din oficiu si cand se merge sa se recalculeze iti zice ca daca ai consumat mai putin decat te-au taxat ramane ca diferenta sa o consumi.dar daca eu il vand sau inchiriez????sunt obligat sa le platesc sau sa le gasesc clienti.hai sictir.sper ca cine va iesi acum la putere sa va mai taie din elan.niste hoti si niste spagari.cica daca sunt pierderi pe conducta sa le suportam noi clienti ca doar is conductele noastre.nustiu cat va mai merge dar sper ca nu mult.moartea thalharilor.avem dreptul la o viata linistita fara atatea probleme si stres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *