Tânărul rănit grav la Huţani, supus unei intervenţii chirurgicale de câteva ore

accident pod siret botosaniTânărul rănit grav în accidentul rutier de săptămâna trecută de la Huţani a fost supus unei intervenţii chirurgicale de câteva ore. Medicii spun că operaţia a decurs bine, iar recuperarea se va face într-un timp mai lung, respectiv jumătate de an. Tânărului i-a fost amputat un picior imediat după accident, iar joi medicii i-au operat celălalt picior sfărmat.

A fost o operaţie care a constat din alte patru operaţii. S-a făcut retuşul de bont la piciorul amputat pe dreapta, a fost operată fractura deschisă de gambă stângă, fractura de bazin, iar în operaţie s-a mai observat o fractură care pe radiografii nu apărea, de col femural drept şi care a fost şi ea operată. Operaţia a decurs foare bine, iar de acum urmează perioada de recuperare”, a declarat medicul Radu Malancea, şeful secţiei de ortopedie-traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean.

Tânărul a fost rănit grav după ce maşina în care se afla a rupt parapetul de pe partea stângă a drumului , s-a dat de două ori peste cap şi s-a răsturnat.

El se afla pe scaunul din dreapta a unui Renault Espace şi a fost rănit de parapetul care a trecut prin caroseria maşinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *