Gabriel Alecsandru: Botoșaniul așteaptă de la noi ceea ce USL nu poate da: Respect!

Semnalul de alarmă tras, joi, într-o conferință de presă, de către liderii ARD față de posibilele intenții USL de fraudare a alegerilor reprezintă pentru cel mai tânăr candidat la alegerile parlamentare din județul Botoșani, Gabriel-Augustin Alecsandru, respectul arătat pentru o democrație sănătoasă.

Având în vedere semnalele cum că USL pregătește fraudarea alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie, candidatul la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel Alecsandru, face un apel către botoșăneni de a-i fi alături în contracararea oricăror intenții păguboase în derularea corectă a scrutinului electoral.

Astfel, botoșănenii care constată sau sunt martorii unor suspiciuni de fraudă electorală la secțiile de vot, sunt rugați ca, pe tot parcursul zilei de duminică să semnaleze faptele la 0754.823.187, unde va răspunde candidatul ARD, Gabriel Alecsandru.

“Rog botoșănenii să mă contacteze la orice oră, pe tot parcursul zilei de duminică dacă au suspiciuni cu privire la corectitudinea votului. Îmi doresc să câștige candidații pe care îi doresc botoșănenii și nu USL. Depinde numai de noi să construim o democrație cu adevărat sănătoasă. Demersul meu pentru acest lucru reprezintă de fapt respectul pe care îl am față de cetățeni şi de judecata acestora. Botoșaniul așteaptă de la noi ceea ce USL nu poate să da: Respect!”, a declarat Gabriel Alecsandru, candidat ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani.

Pe această cale, având în vedere faptul că este ultima zi de campanie electorală, Gabriel Alecsandru mulțumește tuturor botoșănenilor pentru susținerea și încrederea acordată pe tot parcursul acestei luni.

„Mulţumesc fiecărui alegător din Colegiul 6. Le mulţumesc pentru că m-au ascultat şi că mi-au fost alături. Le mulţumesc că mi-au dat energia să continui. Le mulţumesc pentru că, alături de mine, au arătat încredere în aceleaşi lucruri: RESPECT, FAMILIE, SPERANŢĂ. Pot, după o lună de campanie să spun că datorez respect unor oameni minunaţi. Şi că îi aştept duminică la vot! ”

De asemeni, Gabriel Alecsandru mulţumeşte întregii echipe care a fost alături de el pe parcursul campaniei:

„Mulţumesc echipei care m-a sprijinit şi mi-a fost alături într-o campanie frumoasă, civilizată, curată. Mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung în casele şi inimile botoşănenilor! Aţi făcut din această campanie o campanie a tinereţii, a valorii, a schimbării şi pentru aceasta trebuie să vă mulţumesc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *