USL Botoșani va depune câte o plângere penală pentru fiecare acuzație de fraudare a alegerilor adusă de Cătălin Flutur

sigla uslUSL Botoșani va depune câte o plângere penală pentru fiecare acuzație de fraudare a
alegerilor adusă de președintele PDL Botoșani Cătălin Flutur.

USL Botoșani îi solicită președintelui PDL Botoșani, Cătălin Flutur, să probeze acuzațiile pe care le-a făcut referitor la adresa USL în legătură cu așa-zisa fraudare a alegerilor din 9 decembrie.

În acest sens, USL Botoșani îl somează pe Cătălin Flutur să facă publice numele reprezentanților din secțiile de votare din partea altor partide care ar fi fost cumpărați de către USL pentru a frauda alegerile. De asemenea, USL îl somează pe Cătălin Flutur să prezinte probele privind așa-zisa pregătire a USL de a plăti alegători în schimbul voturilor, în preajma secțiilor de votare.

USL Botoșani afirmă în mod categoric că președintele PDL Botoșani nu deține astfel
de probe, pentru că USL nu a încercat niciodată în Botoșani să practice metodele de
fraudă utilizate în mod frecvent la alegerile precedente de către democrat-liberali.

De aceea, USL Botoșani solicită autorităților în drept să îl sancționeze în conformitate cu legea pe domnul Cătălin Flutur pentru difuzarea în spațiul public de informații false și denigratoare la adresa altor persoane și pentru încercarea de subminare a procesului democratic de alegere a Camerei Deputaților și Senatului.

În acest sens, USL Botoșani va depune câte o plângere penală pentru fiecare acuzație
neprobată din partea domnului Cătălin Flutur și va sesiza Biroul Electoral de
Circumscripție Județean Botoșani să ia act de încercarea PDL de a deturna sensul
votului popular la aceste alegeri.

Sursa: Comunicat USL

4 thoughts on “USL Botoșani va depune câte o plângere penală pentru fiecare acuzație de fraudare a alegerilor adusă de Cătălin Flutur

  1. CU OCHII MEI AM VAZUT IN 2009 O FEMEIE CE A LUCRAT LA UZINELE TEXTILE MOLDOVA BT , CUM OPREA CETATENI CARORA LE SPUNEA SA VOTEZE PSD , CA APOI SEARA SA LI SE DEA CATE 100 LEI . DECI , E POSIBIL ORICE IN TARA ASTA ! MAI ALES CU CEI DIN USL CARE MINT , MINT DE RUP !!!!

  2. Alegeti omul,nu partidul,dragi cetateni.Ne chinuim de 20 de ani pentru ca alegem doar partide.Schimbati tactica.Alegeti persoana cea mai scolita si mai educata din colegiul dumneavoastra.Dejucati planul partidelor .Veti vedea ca lucrurile vor sta altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *