Flutur despre USL:La nivel de România nu vor face 50%

catalin flutur si dan humelnicuPreşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, crede că USL nu va atinge pragul de 50% pe ţară  la alegerile parlamentare. Flutur a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că înţelege şi disperarea celor de la USL, prin care solicită botoşănenilor să se prezinte la vot.

Noi le ştim exact disperarea. La nivel de România nu vor face 50%. Pe mine mă miră când văd tot felul de lozinci, că am completat, am dat banii înapoi, să face dreptate până la capăt. Şi o să întreb: cu cine să facem dreptate? Cu domnul Ponta care este până la urma-urmei un hoţ, să facem dreptate cu Becali, care a stat un pic la puşcărie, să facem dreptate cu Voiculescu. Asta înseamnă dreptate până la capăt? Aceştia sunt oamenii pe care îi propun ei?, a precizat Flutur.

Liderul PDL îşi doreşte un proces electoral corect. Potrivit acestuia, câştigători să fie cei care votează, nu cei care numără voturile.

One thought on “Flutur despre USL:La nivel de România nu vor face 50%

  1. Duminica alegeti-i pe cei mai buni,cei mai scoliti,cei mai educati,nu toata pleava la gramada.Niciun partid nu trebuie sa faca 50%.Alegeti-i pe cei care au o cariera profesionala serioasa,nu de partid,cu este Gireada,Spaga,Federovici,Strugaru,etc.Partidele au numit cite unul bun si restul adunatura.Alegeti-l numai pe ala bun.Schimbarea destinului sta in votul dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *