Spectacol la Centrul Maternal Micul Print, la zece ani de la înfiinţare

10 ani de la infiintarea centrului Micul print botosani Centrul de Zi „Şansa Mea” şi Centrul Maternal „Micul Prinţ” din municipiul Botoşani, care funcţionează în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, au marcat, joi, zece ani, de la înfiinţare. 
Cele două unităţi, care asigură servicii alternative de protecţie a copilului, au organizat un spectacol la care au luat parte, copii cu dizabilităţi, familiile acestor copii şi a mamelor aflate în situaţie de dificultate, dar şi autorităţile locale.

Dorim să sensibilizăm comunitatea locală, să aducem la cunoştinţă că existăm şi că de-a lungul timpului ne-am dus la îndeplinire misiunea în interesul superior al copilului pentru prevenirea abandonului„, a declarat directorul Centrului Maternal, Camelia Popa.

La acţiune au participat, medici, profesori, elevi, directori de instituţii publice, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, şi candidaţii USL la Parlament, Tamara Ciofu şi Viorel Grigoraş,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *