Gabriel Alecsandru: Nu am dorit să merg la Palatul Copiilor pentru a nu fi acuzat de campanie electorală…

gabriel alecsandruPentru a nu se interpreta gresit și pentru a anula orice speculație că își face campanie electorală, facem precizarea că Gabriel Alecsandru NU A FOST prezent fizic la Palatul Copiilor, ci doar a trimis, printr-un reprezentant din echipa sa, invitații la patinoar, în semn de apreciere a meritelor elevilor înscriși la Palatul Copiilor.

Gabriel Alecsandru a făcut și în trecut și va continua și pe viitor, în calitate de deputat, să facă astfel de gesturi deoarece consideră că cei mici trebuie sprijiniți și stimulați către performanță . Acțiunea s-a dorit a fi una de caritate și nu politică.

Îmi doresc să aduc o serie de precizări la acțiunea pe care am dedicat-o, astăzi, elevilor de la Palatul Copiilor din Botoșani. Mi-am dorit să le fac un mic cadou celor cu rezultate deosebite și, pentru a nu fi acuzat că-mi fac campanie electorală folosindu-mă de copii, nu m-am afișat în fața lor. Vreau doar ca lumea să știe ca am sprijinit dintotdeauna performanța și o voi face în continuare”, a declarat Gabriel Alecsandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *