Flutur: Telenovela de la Flămânzi a fost pregătită în laboratoarele USL

ard fluturLiderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur, consideră că „telenovela de la Flămânzi” reprezintă un scenariu, o făcătură în laboratoarele USL şi nicidecum un „mega-scandal”. El a precizat că această poveste a fost pregătită din timp de USL-işti, crezând că „şi prin asta ne vom învrăjbi între noi”. 

Acum apare nu ştiu ce flyer, după aia o conferinţă de presă foarte bine articulată, pentru că s-au jucat în laboratoarele lor şi o plângere penală pe care eu am văzut-o. Nu avea timp să o facă nimeni atât de repede. Este un scenariu ca să ce? Adică nu asociezi numele Rebenciuc de numele Federovici”, a spus Flutur.

Candidatul Uniunii Social Liberale pentru funcţia de senator în Colegiul nr.1 Flămânzi – Dorohoi, Doina Federovici, reclamat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean că Nicolae Rebenciuc, candidat pe acelaşi colegiu, a distribuit în oraşul Flămânzi şi în comunele din Colegiul nr.1 materiale electorale prin care îndemna alegătorii să voteze atât candidatul ARD la Camera Deputaţilor, cât şi candidatul USL la Senat, folosind astfel, în mod ilegal, numele candidatului USL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *