Comunicat ARD Botoşani: Reţeta fraudei pregătite de USL

sigla ARDAlianţa România Dreaptă- filiala Botoşani a remis, joi, un comunicat de presă pe tema unor presupuse fraude pe care Uniunea Social Liberală le pregăteşte la alegerile de duminică. Iată comunicatul:

Dorim să le semnalăm concetăţenilor un fapt de o gravitate deosebită. Şi anume cum USL a pregătit un sistem menit să lichideze orice urmă de opoziţie în România şi să devină partidul unic. Democraţia ar urma să devină istorie, sau doar să fie mimată. Vorbim de o strategie naţională a celor de la USL, bine implementată şi la Botoşani, penală de la un cap la altul şi toată bazată pe abuzuri şi pe bani mulţi, scoşi din sistemul public. Nu spunem lozinci de campanie, din păcate sunt lucruri cât se poate de concrete, cu detalii din acest plan care trebuia să fie secret.

Prin urmare:

– Primul pas a fost cel de a presa toţi primarii, şantajaţi fiind cu fondurile publice, pentru a se poza cu candidaţii USL şi a le face propagandă în comunităţile lor.

– Al doilea pas a fost cel de a impune oameni de încredere ai USL ca preşedinţi în secţiile de votare, listele fiind propuse de primarii pe care Uniunea îi controlează. Dacă altădată s-a tras la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor, acum s-a mers la sigur doar cu listele completate la partid (desemnarea preşedinţilor s-a făcut cu o zi mai devreme decât prevede legea, astfel încât opoziţia a fost pusă în faţa faptului împlinit).

– Pasul trei a fost cel de cumpărare a reprezentaţilor celorlalte partide ce fac parte din birourile electorale ale secţiilor, cu excepţia, deocamdată, ARD şi PPDD.

– Pasul patru – cumpărarea a cât mai mulţi reprezentanţi ai ARD şi PPDD. În această situaţie, în secţiile de votare nu mai există nici un fel de control din partea opoziţiei, iar USL îşi va impune candidaţii prin furtul voturilor, cu procente de 70-80%, anunţate deja de preşedintele organizaţiei judeţene PNL, Florin Ţurcanu.

Ca măsură suplimentară, USL va folosi şi o reţea de persoane care va acţiona în preajma secţiilor de votare şi care va oferi bani contra voturi. Reţeaua a mai fost folosită la alegerile locale şi la referendum. Diferenţa este că acum strategia de furt a USL este cunoscută în amănunt, în mare parte fiind ştiute şi persoanele care fac parte din aceste ea.

Ne gândeam că pregătesc ceva, pentru că a fost suspect de multă linişte în această campanie electorală. Erau însă doar aparenţe.

Metodele sunt similare celor din 1946 cînd comuniştii, împreună cu aliaţii lor din Blocul Partidelor Democratice, creditaţi în sondaje cu 48% din sufragii, prin intimidare şi abuzuri electorale de felul celor enumerate mai sus au proclamat câştigarea alegerilor cu 84%, fără ca nimeni să nu poată face nimic. Pentru ca oamenii să nu fie surprinşi de rezultat, asemeni lui Florin Ţurcanu astăzi, comuniştii anunţau, anterior alegerilor, o victorie zdrobitoare.

Astfel a fost instaurată dictatura comunistă.

O altă asemănare zdrobitoare există între ceea ce se întâmplă astăzi şi felul în care au procedat naziştii germani în 1933, când, după marea criză economică, au pus mâna pe putere şi au instituit dictatura lui Hitler.

Atunci, ca şi acum, democraţia murea în uralele publicului, care nu realiza ce se întâmplă cu adevărat.

Având în vedere cele explicate mai sus, Alianţa Romania Dreaptă va sesiza organelor de urmărire toate aceste abuzuri de natură penală. Vor fi  monitorizate atent toate aceste aspecte şi vor fi făcute plângeri penale împotriva persoanelor descoperite că fac parte din reţelele constituite în stil mafiot de USL. Deşi e greu de crezut, există oameni dispuşi să-şi rişte libertatea pentru o sută sau două de lei, oferite de candidaţii USL care vor să acceadă în Parlament şi să pună mana pe puterea absolută. După fapte similare, petrecute la referendum, este foarte probabil ca unii să ajungă la închisoare.

În acelaşi timp ARD va cere renumărarea voturilor pentru a dovedi frauda.

Totodată va solicita organelor abilitate ale statului, care încă nu au fost subjugate de USL, să ia la cunoştinţă despre constituirea acestui grup infracţional ce atentează la sistemul democratic din România, la siguranţa naţională în definitiv şi să întreprindă măsurile necesare pentru prinderea şi tragerea la raspundere a celor care l-au organizat sau fac parte din el.

Anticipăm că dumninică procurorii şi ofiţeri de poliţie vor avea foarte mult de lucru.

Luând în considerare pericolul care ameninţă România, facem apel la toţi cetăţenii de bună credinţă, care nu vor să fie părtaşi la această adevărată lovitură de stat, să se prezinte la secţii şi să voteze masiv anti USL.

La alegerile locale din vară, pe fondul unei astfel de indiferenţe a alegătorilor de bună credinţă şi utilizînd sistemul descris mai sus, USL a câştigat Primăria municipiului Botoşani.

Ne paşte dictatura! Salvaţi democraţia! Votaţi anti USL!

One thought on “Comunicat ARD Botoşani: Reţeta fraudei pregătite de USL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com