Gabriel Alecsandru a fost Moş Nicolae pentru elevii de la Palatul Copiilor. Vezi ce le-a oferit!

gabriel alecsandruCandidatul ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel Alecsandru a fost Moş Nicolae pentru copiii care frecventează cercurile de la Palatul Copiilor din Botoșani. Alecsandru le-a oferit elevilor cu cele mai bune rezultate obţinute, anul acesta, la cercul frecventat, invitaţii la patinoar.

Gestul consilierului județean, candidat la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani face parte din dorința acestuia de a sprijini și de-a stimula performanța și nu este prima dată când face așa ceva.

Îmi doresc, ca și în calitate de deputat, să sprijin copiii cu rezultate deosebite la învăţătură, precum și pe cei talentaţi în diferite domenii de activitate. Am considerat mereu că cei mici trebuie susţinuţi pentru a face performanţă, pentru a studia în condiţii normale. Am promis, şi mă voi ţine de cuvânt că voi oferi, ca deputat, cel puţin două burse de merit unor copii cu rezultate deosebite la învăţătură”, a declarat Gabriel Alecsandru, candidat ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani.

2 thoughts on “Gabriel Alecsandru a fost Moş Nicolae pentru elevii de la Palatul Copiilor. Vezi ce le-a oferit!

  1. Un gest foarte frumos si laudabil. Ceea ce este surprinzator este a a facut aest lucru si in trecut. Si-a facut o obisnuita sa ii ajute pe tineri. La USL nu am vazut asta nici macar in campania electorala.

  2. ca nu ai vrut tu sa vezi si partea buna a lucrurilor este altcv;)da nu poti spune k cei din USl nu au si parti pozitive.eu una am vazut multe realizari p care doar cine nu vrea sa l vada nu l vede…asa k mult succes USL-ului;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *