Cătălin Flutur avertizează: Primarii şi consilierii locali care trădează PDL vor fi daţi afară din partid

Catalin Flutur, Dan Humelnicu si Cristian RomanConsilierii locali ai PDL care nu vor face targetul politic la alegerile parlamentare vor fi debarcaţi din funcţii. Anunţul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de liderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur. De asemenea, acesta a cerut public şi primarilor PDL să îşi dea demisia din funcţie, dacă nu-şi vor îndeplini norma dată de partid. Flutur susţine că primarii PDL au câştigat alegerile din vară cu ajutorul partidului şi că dintr-o dată au schimat culoarea politică, crezând că anul viitor va curge „lapte şi miere pe uliţa lor”. Liderul PDL susţine că în fiecare organizaţie s-a dat un target diferit.

Fiecare organizaţie a primit un target, fiecare consilier local a primit un target, iar rezultatul îl aşteptăm duminică noapte. Ceea ce pot să spun la modul foarte sincer şi foarte serios, este că acei consilieri locali care nu-şi îndeplinesc targetul dat de organizaţia judeţeană, vor fi revocaţi din funcţii. Îi vom scoate pe toţi cei care nu au muncit şi au trădat în această perioadă. De asemenea, le cer public primarilor care presaţi, ameninţaţi sau mituiţi cu bani publici, le cer primarilor care nu-şi vor îndeplini norma dată de partid, să îşi dea demisia. Este o demise de onoare, este un lucru absolut normal. Nu vrem noi să le uşurăm într-un fel munca şi să-i dăm afară din partid„, a adăugat Flutur.

Liderul PDL Botoşani susţine că acolo unde va fi cazul se vor iniţia, în cursul anului viitor, referendumuri pentru schimbarea acestor primari.

PDL are la această dată peste 400 de consilieri locali.

2 thoughts on “Cătălin Flutur avertizează: Primarii şi consilierii locali care trădează PDL vor fi daţi afară din partid

  1. Dle Flutur,spuneti merci ca la Avrameni ati obtinut un post de primar datorita omului Ioan Bucataru si nu PDL-ului.Si asta e situatia peste tot pentru ca nimeni la ora aceea nu inghitea PDL!!!Acum le impuneti targeturi?Pupati-le picioarele caci datorita lor mai existati ca formatiune politica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *