Banii pentru ajutoarele de încălzire pe lemne pentru luna noiembrie vor fi plătiţi

soba pe lemneBanii pentru ajutoarele de încălzire pe lemne pentru luna noiembrie au ajuns miercuri la Trezoreria Judeţului Botoşani. Agenţia Judeţeană pentru Plati si Inspectie Sociala Botosani a făcut demersurile pentru virarea sumelor necesare în conturile primăriilor din judeţ, iar reprezentanţii instituţiei roagă primarii din cele 78 de unităţi administrativ-teritoriale să ia legătura cât mai repede cu Trezoreria, pentru a ridica banii.

Urgentarea demersurilor se impune deoarece sezonul rece a început, iar persoanele care îşi încălzesc locuinţele cu surse de termoficare pe bază de lemne, beneficiare ale acestui sprijin financiar, au nevoie cât de repede de aceste sume.

Valoarea totală a ajutoarelor de încălzire pe lemne ce pot fi plătite începând de vineri, este, pentru judeţul Botoşani, în valoare de peste 552.000 de lei, iar numărul beneficiarilor este de 12.669.

Tot de mâine se vor putea plăti către beneficiari alocaţiile de stat pentru copii şi indemnizaţiile de creştere a copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *