Rebenciuc, acuzat că se foloseşte de numele USL pentru a-şi face campanie

Doina Federovici si Andrei Dolineaschi in campania electorala
Doina Federovici si Andrei Dolineaschi in campania electorala

Deputatul PDL Neculai Rebenciuc, care candidează pentru un nou mandat din partea ARD, este acuzat că a folosit ilegal numele USL şi al candidatului USL la funcţia de Senat în Colegiul Flămânzi- Dorohoi.

Acuzaţiile vin din partea USL-iştilor, care susţin că Rebenciuc a distribuit, miercuri dimineaţă, materiale electorale prin care îndemna populaţia din mai multe comune (Răuseni, Frumuşica, Vorona, Tudora, Călăraşi şi Corni) şi din oraşul Flămânzi să voteze Rebenciuc Neculai- ARD la Camera Deputaţilor şi Doina Federovici- USL la Senat.

„Domnia sa este atât de disperat încât, probabil, s-a gândit că asocierea sau alipirea lui de mine îi va aduce voturi în plus pe ultima sută de metri„, susţine Federovici.

fluturas distribuit de RebenciucDe altfel Federovici a făcut o plângere şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie acuzându-l pe Rebenciuc de „campanie electorală mincinoasă”.

„Pe lângă această plângere penală pe care am depus-o astăzi, voi formula şi o acţiune în civil pentru pretenţii şi daune morale, pentru că mi-a adus un prejudiciu de imagine prin asocierea numelui meu cu ARD„, a spus Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *