Prinşi de jandarmi cu un grilaj furat

jandarmi misiuneMarţi, în jurul orelor 1130, un echipaj de jandarmi care executa serviciul pe strada Pacea din municipiul Botoşani, în apropierea Cimitirului Pacea , a observat două persoane de sex masculin care transportau un grilaj metalic.

 Jandarmii au interceptat cele două persoane, acestea neputând dovedi provenienţa grilajului.  În urma verificărilor efectuate de echipa operativă a I.J.J. Botoşani, s-a  stabilit faptul că cele două persoane, în vârstă de 45, respectiv 35 de ani, cu antecedente penale, au sustras grilajul metalic, din gardul care împrejmuia proprietatea unui cetăţean din spatele Cimitirului Pacea .

   Cei doi bărbaţi aveau intenţia de a valorifica grilajul la un centru de colectare a fierului vechi din Botoşani. Prejudiciul în valoare de aproximativ 100 de lei a fost recuperat şi restituit proprietarului.       

  Jandarmii  le-au  întocmit actele de constatare, cei doi fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt calificat ”.  Actele constatatoare urmează a fi înaintate de jandarmi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru soluţionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *