Un tânăr care ameninţa cu un cuţit un consumator dintr-un bar, potolit de jandarmi

Masina Jandarmerie si jandarmiUn tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a ameninţat cu un cuţit un consumator intr-un bar. Luni, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, care executa o misiune  de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza municipiului Dorohoi, a fost direcţionată, în jurul orei 2200, de către ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Dorohoi, să se deplaseze la barul SC Rot Bar de pe strada Duzilor, unde o persoană sesiza faptul că un tânăr, care are un cuţit asupra sa, ameninţă un alt consumator cu acte de violenţă.

Jandarmii s-au deplasat în cel mai scurt timp, găsind în faţa barului câteva persoane care au ieşit din bar de frică.

 În bar a fost identificat  S.D.A., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Dorohoi, cu antecedente penale, cunoscut ca fiind o persoană agresivă. Acesta nu a opus rezistenţă, în urma controlului corporal efectuat de jandarmi, fiind găsit cuţitul asupra sa, dar nu a recunoscut fapta săvârşită.

 Din verificările efectuate la faţa locului, jandarmii au stabilit faptul că tânărul, pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu o altă persoană aflată în bar,  l-a ameninţat cu un cuţit cu acte de violenţă şi cu moartea.

 Jandarmii i-au întocmit actele de constatare , fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de ,, ameninţare “ şi ,,port fără drept de cuţit în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor”  , dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi pentru soluţionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *