Prefectul prezent la sărbătoarea Şcolii Antipa

scoala 6Cei 20 de ani de educaţie oferiţi de Şcoala Generală „Grigore Antipa” au fost sărbătoriţi astăzi cu flori, diplome, poezii, dans şi muzică. Spectacolul oferit de elevii şcolii cu numărul 6 a fost găzduit de Teatrul „Mihai Eminescu” şi a avut ca invitaţi prefectul judeţului, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, profesori, elevi şi părinţi.

Programul a inclus şi un moment de înaltă emoţie în care actualele cadre didactice, însoţite de elevii de astăzi, au premiat foşti colegi dascăli care au predat în această unitate de învăţământ, iar acum sunt pensionari.

 „Sunteţi o şcoală de elită în judeţ şi iată că am astăzi ocazia de a va mulţumi pentru asta. Am un deosebit respect pentru toţi profesorii şi învăţătorii din Botoşani, cu atât mai mult pentru aceia dintre dumneavoastră care arată ţării cât de performanţi sunt copiii noştri, aşa cum Şcoala numărul 6 o face în fiecare an. Multă sănătate, succes în continuare şi La Mulţi Ani!”, au fost cuvintele adresate sărbătoriţilor de către prefectul Costică Macaleţi, de pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”.

Spectacolul oferit de cei mici a demonstrat, cu multă culoare şi energie, că renumele căpătat de Şcoala Antipa, în cei 20 de ani, este unul pe deplin meritat. Recitalurile, muzica şi dansurile copiilor au încântat publicul ce a ocupat complet sala mare a teatrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *