Gabriel Alecsandru: USL suferă de amnezie și cumpără voturi cu realizări care nu-i aparțin sau ireale

gabriel alecsandruCandidatul ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel Alecsandru, a declarat că PSD își face campanie electorală cu realizări care nu le aparțin și cu majorări salariale inexistente. Alecsamdru susține că majorarea aplicată din luna decembrie bugetarilor este inexistentă în condițiile în care prețurile au cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimele 7 luni. 

„USL uită că, în 7 luni de când la guvernare s-a instalat partidul pe care ei îl reprezintă, nivelul de trai al românilor s-a înrăutățit. Anunțatele majorări salariale sunt praf în ochi sau oricum o abureală electorală, așa cum ne-au obișnuit USL- iștii cu miile de locuri de muncă, cu locuințele pentru tineri, cu curățarea municipiului de câinii comunitari. Șapte luni de guvernare USL înseamnă de fapt facturi mai mari la utilități, mai mulți bani lăsați la cumpărături pentru că plătim mai mult cu 16 la sută pentru legume, cu 17 la sută pentru fructe și cu 14 la sută mai mult pentru ouă față de primăvara acestui an. Dintre toate, la energia termică o să scoatem din buzunar cei mai mulți bani pentru că aici, s-a înregistrat cea mai mare creștere, respectiv de 19 la sută.Salubritatea a crescut și ea cu 12 la sută, iar combustibilul a trecut deja de 8 procente. Este cât se poate de clar că toate aceste scumpiri înghit total întregirile salariale cu care se laudă USL. Peste toate, aș mai adăuga ceva. În 7 luni de când guvernează, USL a tăiat fondurile de la investiții, fapt care împiedică ridicarea de noi blocuri cu locuințe pentru români, a tăiat posibilitatea creării de noi locuri de muncă”, a declarat Gabriel Alecsandru.

Acesta mai arată pe blogul poersonal că liderii locali PSD se laudă cu realizări care aparțin de fapt fostului primar Flutur. „Au ajuns să facă repartiția acestor locuințe grație domnului Cătălin Flutur. Fără proiectul de reabilitare al Centrului Istoric, visul botoșănenilor de a avea o casă ar fi rămas neîmplinit. Probabil dacă în municipiu ar fi demarat din vară, așa cum au promis în campania electorală pentru alegerile locale din acest an, construcția unui nou bloc de locuințe, ar fi fost în stare, acum în goana către Parlament,  să ofere cheia de la apartamente fără ca acestea să poată fi utilizate”

4 thoughts on “Gabriel Alecsandru: USL suferă de amnezie și cumpără voturi cu realizări care nu-i aparțin sau ireale

  1. ce tampenii poate sa vb acest om,cum sa cumpere voturi??are vreo dovada??omul asta nu stie ce sa mai zica ca sa puna USL intr-o lumina proasta, el uita ce a facut basescu in ultimii ani incoace???crede ca va rezolva dintr-o data problema?? vise ,vise vise…

  2. Care realizari, tinere?(Imi permit sa-ti spun astfel pentru ca esti cu multi ani mai tanar). Care sunt acele realizari ale partidului d-tale? A reabilitat Flutur Centrul Vechi al Botosaniului. E un lucru bun, foarte bun. dar la nivel de tara, cei care au condus si-au batut joc de cetateni. Aminteste-ti de taierea salariilor si nu numai. Pai, nivelul de viata a scazut drastic atunci, nu acum in cei 7 de luni de guvernare USL, care incearca, cat se mai poate, sa cat de cat lucrurile. Zici ca fara Flutur nu ar fi fost reabilitat Centrul Vechi. Atunci sa ne intoarcem in timp: fara Ceausescu nu am fi avut metrou, nu am fi avut industrie pe care s-o vanda altii pe 2 lei, nu am fi avut sistem de irigatii (asa cum a fost) la distrugerea caruia au contribuit din plin si colegii d-tale actuali de alianta mai varstnici si multe altele. Pai si atunci nu am fi indreptatiti sa votam PCR-ul de car alianta voastra mincinosaa?

  3. MAI COPII , OARE NU PDL A REABILITAT CENTRUL VECHI ? CUNOASTEM FOARTE BINE CE AU FACUT ACESTI USL-ISTI , ASA CA NU NE MAI TREBUIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IN PDL SUNT OAMENI INTELIGENTI , CARE CUNOSC PROBLEMELE CETATENILOR .
    CE A FACUT BASESCU ? DA , CEL MAI BUN POLITICIAN DE LA 89 INCOACE , SI CEL MAI BUN PRESEDINTE DE TARA , APRECIAT IN U.E .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *