Cătălina Lupaşcu: Este nevoie de o stabilitate pe termen lung în învăţământ

catalina lupascu
Catalina Lupascu

Adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean, Cătălina Lupaşcu, speră ca până la sfârşitul acestui an să fie elaborată o metodologie privind organizarea concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de conducere în învăţământ. Ea este convinsă că acest lucru se va întâmpla după formarea noului Guvern.

Odată cu formarea noului Guvern, activitatea în învăţământ, şi aici mă refer strict la partea de management de la toate nivelurile, va fi reglementată prin elaborarea de metodologii, astfel încât până la finele acestui an şcolar să se poată finaliza concursurile pentru ocuparea funcţiilor de conducere din sistem. Este nevoie de o stabilitate pe termen lung„, a spus Cătălina Lupaşcu.

În ultimii ani, directorii de şcoli au fost numiţi strict pe criterii politice, iar concursurile nu s-au mai ţinut. La fel s-a întâmplat şi cu inspectorii şcolari. Postul de inspector general al IŞJ a fost scos la concurs în vară, însă la scurt timp s-a decis anularea concursului.

2 thoughts on “Cătălina Lupaşcu: Este nevoie de o stabilitate pe termen lung în învăţământ

  1. Din pacate aveti aceleasi tendinte ca si PDL. Sunt convinsa ca veti amana organizarea concursurilor inca mult timp. Insa din cand in cand veti iesi sa mimati democratia anuntand concursuri, asa cum ati facut-o in vara cand ati anuntat concurs pt inspector general dupa care l-ati anulat.
    Aceste tehnici nu par a fi profesioniste sau in interesul invatamantului nici pentru badea Gheorghe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *