Vezi notele aspiranţilor la funcţia de preşedinte al Tribunalului Botoşani la proiect!

Tribunalul BotosaniTrei candidaţi s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al Tribunalului Botoşani. Institutul Naţional al Magistraturii a publicat rezultatele obţinute de judecători în urma susţinerii proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi parchete de pe lângă acestea.

Astfel, pentru funcţia de preşedinte al Tribunalului Botoşani s-a înscris Adrian Toporăscu, Anitta Maria Herghiligiu şi Aurel Liviu Dicu, iar pentru funcţia de vicepreşedinte a candidat Georgică Burlacu.

În urma susţinerii proiectului, Adrian Toporăscu a fost notat cu 9,53, Anitta Maria Herghiligiu cu 9,39, iar Aurel Liviu Dicu a obţinut la proiect nota 7,39.

Cea mai mică notă a fost obţinută de Georgică Burlacu, respectiv 4,50. Candidaţii au susţinut şi o testare psihologică e care au trecut-o. Favorită pentru funcţia de preşedinte a Tribunalului Botoşani este Anitta Maria Herghiligiu.

Aceştia urmează să primească şi rezultatele testului scris.

Nota minimă pentru promovare pe o funcţie este 7. În aceste condiţii, concursul pentru funcţia de vicepreşedinte a Tribunalului Botoşani se va repeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *