Deputatul Buhăianu va fi profesor la Bacău

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

Odată cu finalizarea mandatului de parlamentar, Cătălin Obuf Buhăianu va lucra la Bacău.  
Botoşăneanul ţine deja două cursuri la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, unde este cadru didactic asociat, iar în vară va susţine examen pentru lector universitar. După examen se va hotărî dacă va pleca definitiv din Botoşani.

Predau două cursuri, unul de legislaţie sportivă şi unul de politici naţionale pentru activităţi de timp liber. Să ajung profesor universitar este un vis de-al meu. Am muncit foarte mult şi la vârsta pe care o am (n.r. – 39 de ani) această profesie este o activitate benefică. Nu e vorba de bani. Salariul de bază este cât al unui profesor gradul I de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ – n.r.)”, a declarat Cătălin Obuf Buhăianu.

Parlamentarul a anunţat că a revenit şi la antrenorat după mai bine de opt ani, nemulţumit de rezultatele CS CSŞ Pro Volei sub comanda lui Mihai Vasilică.

Sursa : Monitorul de Botosani

3 thoughts on “Deputatul Buhăianu va fi profesor la Bacău

  1. Macar Catalin Buhaianu are un loc de munca mai mult decit onorabil,dar Florinel Turcanu dupa ce termina mandatul unde se intoarce???Oier probabil,sa faca tandem cu Verginel Gireada tractoristul???Ha-ha-ha…

  2. Cataline, ma bucur ca ai descoperit frumusetea actului educational, poate cu banii care i-ai facut ca politician, o sa te descurci sa plagiezi ceva si sa ajungi un profesor universitar de renume mondial. Se pare ca mai toti aspira dupa functii, dupa ciolan si tu nu esti dintre aceia care sa te multumesti stand pe margine. Incearca in Republica Moldova, ca au si fete frumoase.

  3. oier ,cioban si toate calitatile aste l ai u,mediocrule,nu tie rusine sa ii spui asa?te jignit vreodaat el p tine?nuai niste oameni josnici pot face asfel de accuzatii,ce conteaza ca are oi,sau k a fst cioban,il respect ptr asta ptr k si a propus ssa junga maiu departe si a si ajuns,asa k u stau dracului in banca ta de incult mincinos,k nu ti a cerut nimeni parerea asa k ,jet….el este un om caruia nu ii este sau ia fst rusine sa munceasca;)…si de Virginel nu te lua,ptr k este un om care a facut multe ,chiar f multe ptr comuna lui…ai fst p akolo sa vezi cat de ulte a realizat?sau u habar nu ai cn este sau c primarie a condus.,dar stii sa t bagi in seama incultule e esti…la taiat porumb cu u k vad k ai prea mult timp de stat degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *