Trei şoferi prinşi băuţi la volan

Trei şoferi au fost depistaţi băuţi la volan, în acest sfârşit de săptămână, în urma controalelor făcute de poliţiştii rutieri. Polițiștii au depistat în trafic pe DJ 208 H din comuna Copălău, pe Constantin I. de 44 ani, din localitate, conducând un autoturism marca Opel Vectra,  aflându-se sub  influența  băuturilor alcoolice  0,54 mg/l alcool pur  în  aerul  expirat. 

Pe raza aceleiaşi localităţi, polițiștii au oprit un autoturism Dacia 1310, condus de Ioan H. de 26 ani, din comuna Copălău, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiştii au oprit pe DJ 282, pe raza localității Todireni, un autoturism VW Golf, condus de Ionuţ Bogdan A. de 23 ani, din comuna Dângeni, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei tre sunt cercetaţi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o  persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală,  urmând a se propune soluții procedurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *