Doi răniţi după ce o maşină a intrat într-un copac

ambulanta accidentAccident cu victime în localitatea Bobuleşti. Un şofer de 31 de ani a ajuns cu maşina într-un copac, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Dorin O., domiciliat în sat Bobuleşti, oraş Ștefăneşti, în timp ce conducea un autoturism Renault Espace  pe DN 24 C în localitatea Bobuleşti, la km. 68+50m, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile unui carosabil acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabilă şi impactând un pom de pe marginea dreapta a drumului în direcţia de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a Mariei T. de 17 ani, din localitatea Bobuleşti, pasageră pe locul din dreapta faţă, care au fost transportați la Spitalul Judeţean Botoşani.

La Spitalul Judeţean Botoşani, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat pentru ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” şi ”vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *