Primarul de Săveni şi-a cumpărat „tren”

tren relu tarzioruPrimarul oraşului Săveni, Relu Târzioru, şi-a cumpărat, de curând, trenuleţ. Vehiculul compus dintr-o „locomotivă” realizată dintr-o maşină de teren şi două „vagoane” construite din remorci a fost achiziţionat de la un om de afaceri din Gura Humorului.

Târzioru a refuzat să facă publică valoarea „trenului”, însă susţine că l-a cumpărat în nume propriu pentru a-l pune la dispoziţia locuitorilor din Săveni.

Este o maşină de teren transformată, cu limitator de viteză, care este autorizată să circule. E trenul care circula în Gura Humorului, iar în vizitele mele pe acolo mi-a plăcut ideea şi mi-am zis că ar fi bine să fac şi eu asta la Săveni, să iau copiii şi să îi duc la diferite obiective„, a spus Târzioru.

Deocamdată, trenuleţul este utilizat în campania electorală din municipiul Botoşani. Târzioru a pus maşina la dispoziţia Uniunii Social Liberale, iar aceasta însoţeşte caravana USL prin municipiu.

One thought on “Primarul de Săveni şi-a cumpărat „tren”

  1. Politia ce parere are,pentri circulatia unui vehicol pe drumurile publice inmatriculat la o primarie ,fie ea si din Gura Humorului? este o masinarie teleghidata???????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *