Incredibil! Drumul european spre Iaşi, blocat de teribilişti

drum padureSituaţie absolut incredibilă înregistrată în noaptea de joi spre vineri pe drumul european E 58, la limita localităţilor Cotu şi Flămânzi. Indivizi necunoscuţi au blocat, timp ce aproape două ore, drumul european, în zona pădurii „La ţigănci”. Indivizii au folosit crengi şi copaci pe care le-au aruncat pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri.

Tinerii stăteau ascunşi în pădure, iar în momentul în care şoferii încercau să iasă din maşini pentru a înlătura copacii îi atacau cu pietre.

Am ajuns acolo şi am coborât să dau deoparte crengile, însă au început să urle şi să arunce cu pietre. Urlau înfiorător. Spuneai că eşti în junglă. Era ora 11.00 noaptea şi mai areu vreo două- trei maşini. Am sunat la 112„, a declarat unul dintre şoferi.

Un echipaj de la Poliţia oraşului Flămânzi a intervenit şi a decongestionat drumul.

Blocarea cu intenţie a unui drum public constituie infracţiune, însă oamenii legii nu au descoperit, până acum, autorii.

5 thoughts on “Incredibil! Drumul european spre Iaşi, blocat de teribilişti

  1. Incredibil!haiducie în toată regula!Pentru ce sunt plătiţi jandarmii,poliţiştii ,dacă nu i-au prins pe nătărăi,mă întreb retoric???.

    1. Nu mai platim politistii ca nu-si fac treaba…. cand o sa iei bataie pe strada, cand o sa-ti sparga casa, cand o sa-ti violeze sotia, prietena, mama, cand o sa te jefuiasca, cand o sa-ti dea cu toporul in capul ala sec al tau, probabil o sa ti schimbi tu parerea cu privire la politie, jandarmerie si alte organe care mentin ordinea publica.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ehehe, in Flamanzi se intampla multe, e o aventura sa circuli pe strada, banditii fac ce vor si mai si sfideaza pe fata politistii care stau ascunsi ca sobolanii si incaseaza leafa. Blocajul asta e cel mai nesimnificativ lucru, asa sa aveti idee cam cine face regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *