1 Decembrie-“Tinerii uniți pentru copiii fără părinți!”

sigla tnlTineretul Național Liberal din Botoșani sărbatorește Ziua Naționala a României împreună cu botoșănenii. Tinerii liberali au început pregătirile pentru această zi în urma cu o lună pregătind un proiect de mare amploare, pe care si-au propus sa il repete in fiecare an.  În timpul dimineții  vor împărți pe străzile din oraș  flyere și stegulețe cu tricolorul.

După-amiază, incepând cu ora 14.00, tinerii liberali îi așteaptă pe botoșăneni la Casa de Cultură a Sindicatelor “Nicolae Iorga”, la spectacolul umanitar “Tinerii uniți pentru copiii fără părințiunde vor fi momente realizate de elevi din municipiul Botoșani. Este un eveniment caritabil organizat de CEL ( Clubul Elevilor Liberali) și TNL ( Tineretul Național Liberal) Botoșani. Fiecare participant este rugat să aducă o jucărie, o carte, o hăinuță sau ceva dulce. Toate donațiile vor fi oferite in data de 6 Decembrie, de Moș Nicolae, unor copii orfani de la mai multe centre sociale din municipiul Botoșani, copii ce nu pot beneficia de bucuriile copilăriei și care se confruntă cu probleme de adulți,  care îi depășesc cu mult și i-au făcut să uite că nu sunt oameni mari ci copii cu suflet de om mare. Invitații la acest spectacol caritabil au primit in cursul zilei de vineri toți consilierii locali ai Municipiului Botoșani.

 “Este primul eveniment de asemenea amploare pe care îl organizăm. Ne dorim să fie o reuşită din toate punctele de vedere şi să putem aduce un zâmbet copiilor fără parinți.”, a  declarat George Turcu, președintele Clubului Elevilor Liberali.

Un simplu gest de solidaritate poate aduce o rază de lumină in viața acestor copii condamnați fără voia lor și parcă pedepsiți de cineva pentru motive pe care nici ei nu reușesc să le înteleagă niciodată. Fiecare dintre noi poate sa dăruiasca fericire pe chipurile acestor îngeri, putându-ne arăta afecțiunea noastră și suplinind, măcar puțin, lipsa părinților din sufletele lor.

Mereu ne creăm alte priorităţi şi uităm ce înseamnă să trăieşti cu adevărat. Copiii apreciază chiar şi o simplă bomboană şi dacă le oferi această mică bucurie, te vor ţine minte și-ți vor mulțumi cu un zâmbet.”, a afirmat Anca Pâslaru, vicepreședinte TNL Botoșani.

De ziua noastră, a românilor, Tineretul Național Liberal din Botoșani vă urează ”La mulți ani!” și vă invită să-i ajutați să primească un zâmbet de la copiii fără părinți!

sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com