Gabriel Alecsandru, la pas prin comuna Bălușeni

Candidatul Alianței România Dreaptă la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel Alecsandru, a luat la pas fiecare localitate din comuna Bălușeni pentru a sta de vorbă cu cât mai mulți oameni.

Tânărul candidat le-a explicat oamenilor că își dorește ca ei să fie reprezentați cu adevărat în Parlament, nu cum s-a întâmplat până acum cu majoritatea celor care, odată ce au obținut votul alegătiorilor, au renunțat să le mai acorde atenție.

Singura promisiune pe care Gabriel Alecsandru le-a făcut-o localnicilor din Draxini, Bălușeni, Buzieni și Zăicești a fost de a le acorda respect, aceasta însemnând că va colabora cu primarul comunei pentru a-i susține proiectele care privesc dezvoltarea localității. “Le promit oamenilor doar ceea ce știu că pot să fac pentru că vreau să și reușesc. Oamenii vor să aibă condiții mai bune de viață. Din punctul meu de vedere, e mai bine să fac, apoi oamenii să mă judece decât să promit și să nu fac. Oamenii simt nevoia unei schimbări și  vor să fie reprezentați în Parlament de un tânăr”, a declarat Gabriel Alecsandru, candidat la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani.

Oamenii s-au plâns candidatului ARD la un mandat de deputat că nu au asfalt. „Nu se poate ca într-o comună aflată la 10 kilometri de Botoșani să nu existe străzi asfaltate. Oamenii de aici merită mai mult interes din partea autorităților și vreau să –i ajut”, a mai spus Gabriel Alecsandru.

4 thoughts on “Gabriel Alecsandru, la pas prin comuna Bălușeni

  1. Bravo! Sper sa si faca ceea ce spune. Oricum ar fi, tinerii merita sustinuti pentru ca doar ei mai pot salva Romania, nu babaciunile alea din parlament care dorm pe scaune.

  2. De ce nu vedem pe „alesii neamului” si in timpul mandatelor prin satele tarii??????????????
    TOTI sufera de amnezie dupa ce sunt alesi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *