Florin Ghiorghiţă îi cere primarului explicaţii privind motivul întârzierii licitaţiei la parcul de agrement Cornişa

Consiliu Local-Florin Ghiorghita si Catalin Alexa

Fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă a cerut explicaţii de la Executivul Primăriei Botoşani privind motivul întârzierii licitaţiei la Parcul Cornişa. El a cerut municipalităţii să demareze o dată acest proiect, „ca să se mai şi lucreze în municipiul Botoşani”.

Este o licitaţie extraordinar de importantă. Am avut şi noi în mandatele trecute licitaţii importante şi nu a durat atât„, a spus Ghiorghiţă.

De partea cealaltă, primarul i-a răspuns că volumul de muncă în vederea evaluării ofertelor firmelor înscrise la licitaţie a fost destul de mare şi de asta s-a întârziat anunţarea câştigătorului licitaţiei de la parcul de agrement Cornişa.  

Comisia are un punct de vedere bine susţinut. De altfel, raportul comisiei de experţi a fost inclus în raportul final al comisiei de evaluare. De ce a durat atât? Au fost peste 50 de bibliorafturi a peste 1000 de pagini fiecare„, a spus Ovidiu Portariuc.

La licitaţia pentru parcul Cornişa s-au înscris firmele Elsaco, Electro Alfa şi Victor Construct, toate trei din Botoşani, precum şi două firme din Spania, respectiv Cyes Infraestructuras şi Grupo Empresarial Magenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *